Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dark Angel (PART 30) ALTERNATIVE END

25. 4. 2015

untitled-4.jpg

ZAYNŮV POHLED

 

Píšu tento dopis, aby jsem se s vámi rozloučil. Prosím, pamatujte si, že teď už jsem na lepším místě a že vás navždy budu milovat. Myslím že nejlepší bude vyjádřit se ke každému z vás odděleně.

 

Pane a paní Brucketovi Jsem vás neskonale vděčný za to že jste se postarali o mou sestřičku. Vím že nikde jinde by se neměla líp. Prosím zařiďte ať má štastný život. Přeju vám jenom to nejlepší.

 

Nialle, vím že jsi Liamovi skvělý kamarád, a vážím si tě za to. Prosím, stůj při něm.

 

Loui, vím že naše začátky nebyli zrovna slavné, ale jsi skvělý člověk. Prosím, postarej se o Perrie, ať se netrápí a ať je šťastná. Dál pomáhaj ostatním lidem a dál miluj Harryho.

 

Harry, jsi vážně skvělý přítel. Mám tě strašně moc rád. Byl jsi můj první skutečný kamarád, a vždy jsi měl v mém srdci speciální místo. Prosím dohlédni na mou sestřičku. Přeju ti s Louim štěstí.

 

Safaa, sestřičko moje. Přeju si abys byla hrozně moc šťastná. Vím že dokážeš velké věci. Taky doufám že mi jednou opravdu odpustíš, ikdyž vím že jsi tak dobrá, tak sladká, že jsi můj andílek, že nikoho nedokážeš nenávidět, a každému dokážet odpustit jeho chyby, i ty moje. Věř mi že tě miluju nejvíc na světě a jednoho dne se zase sejdeme.

 

 

Perrie, zlato. Byla jsi moje první láska a přeju si jenom abys našla v životě štěstí, jaké jsi nenašla při mě. Zasloužíš si někoho kdo tě bude milovat celým srdcem. Znamenáš pro mě hodně, to díky tobě jsem se po letech zase začal smát a začal jsem i milovat. Vzpomínej prosím na všechny ty úžasné, krásné, bláznivé chvíle co jsme spolu zažili. Miluju tě.

 

Liame, lásko moje. Miluju tě, a navždy budu. Byl jsi láskou mého života, ten se kterým jsem chtěl zestárnout. Jsi moje skála, moje spřízněná duše. Prosím, musíš jít dál. Vím že tam někde na tebe čeká někdo komu dáš alespoň polovinu lásky jako jsi dával mě. Prosím, nepřestávej hledat. Vzpomínej na naše společné chvíle s úsměvem. Miluju tě baby.

 

Tímto se s vámi loučím a prosím, nebudte nešťastní. Myslete na to že jsem odešel s pocitem že miluju a jsem milován. Teď se sejdu se svou mámou a budeme vás odtamtud opatrovat a ochraňovat vás. Všechny vás miluju.

 

S láskou, Zayn

 

 

"Zayne," vykřikl Liam zděšeně když mě viděl stát na židli s lanem okolo krku. "Panebože co to děláš?"
"Nechci už žít, lásko, nemůžu už tak dál žít. Nechci tady být už ani minutu," vzlykl jsem.

"Dobře," udělal pár kroků směrem ke mě. "Vyřešíme to. Jenom si sundej ten provaz z krku a pomalu slez dolů ano? Prosím."

"Ne," vzlykl jsem zoufale.

"Zayne prosím, jestli umřeš ty, umřu i já. Chceš si mě vzít na svědomí? A co Perrie, co tvoje sestřička? Mysli na nás, prosím, lásko, prosím, slez dolů."

Já se na něj chvíli mlčky díval a nakonec jsem provaz sundal a sešel jsem dolů.

"Lásko," přišel mě Liam obejmout. "Jestli chceš teď hned tě odvezu domů ano?"

Já jenom kývnul a brečel jsem mu v náručí. Chtěl jsem zemřít, ale zároveň jsem ještě pořád chtěl žít...

 

***

 

Přední psychiatr vyvinul o pár měsíců později na to léky které zcela potlačili chorobu, a v podstatě ho úplně vyléčili.

 

Zayn začal žít s Liamem, a ikdyž k Perrie stále choval hluboké city, uvědomil si že musí být s Liamem. Po dvou letech se vzali. Osvojili si tři děti. Jeho nemoc už se dál nevyjívela a žili normální život, dále se zajímali o průběh vývoje psychiatrie a Zayn napsal dokonce úspěšnou knihu. Jeho obrazy se stali také velmi obdivovány. Po čase si koupili velký rodinný dům.

 

Perrie porodila Zaynovo dítě, která čekala v době kdy Zayn odešel do sanatoria. Byl to chlapec, kterému dali jméno Brian a vychovávala ho spolu s Niallem se kterým se dala dohromady. Zayn se o něj samozřejmě také s láskou staral. Sami měli ještě dceru.

 

Saffaa podstoupila operaci díky které znova začala chodit. V dospělosti se stala výbornou doktorkou.

 

Louis a Harry se taky po čase vzali a adoptovali si dvě děti.

 

Zayn byl možná svým způsobem temný anděl, ale láska kterou rozdával a kterou k němu cítili ostatní byla magická. A díky lásce.... žili šťastní... a milovaní. Navždy. Skoro jako v pohádce.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

Mimi ,25. 4. 2015 12:08

Lepší koniec ako ten predtým :D úžastný príbeh :)