Jdi na obsah Jdi na menu
 


SHOW ME HOW TO LOVE (PART 20)

31. 1. 2014

show-me-how-to-love.jpg

O DVA MĚSÍCE POZDĚJI

 

 

27.8.

 

LIAMŮV POHLED

 

"Překvapení!" rozsvítilo se najednou světlo a přede mnou se objevilo několik lidí a velkolepá barevná výzdoba.

"Bože," dostal jsem ze sebe.

"Všechno nejlepší!" vykřikli všichni s úsměvem. Až teď jsem si začal prohlížet, kdo tam všechno byl. Samozřejmě tam byl Zaynie, byli tam i Harry, Liam a Louis, dokonce i pár kamarádů, které jsem nějakou dobu neviděl, moje teta, a k mému obrovskému překvapení, i mé sestry a rodiče. Se Zaynem jsme je přišli na konci června navštívit a přijali ho dobře. Myslím že máma si s ním hned porozuměla.

"Mami, tati," šel jsem je obejmout a následně i moje sestry.

"Všechno nejlepší zlato," dala mi máma pusu.

"Chyběl jsi nám," řekla Nicola a pevně mě objala.

"Vy mně taky," políbil jsem Nicolu do vlasů a pak jsem přešel k Ruth.

"Tati. Jsem rád že i ty jsi přišel," řekl jsem, protože když jsme byli u nich, připadal mi dost zamlký a odtažitý, ostatně jako od doby, co zjistil, že jsem gay.

"Jsi můj syn a mám tě rád. Dnes oslavuješ svoje dvacáté narozeniny a já u toho přece nemůžu chybět," zasmál se a objal mě. Už dlouho mě tak pevně neobjal.

"Všechno nejlepší, lásko," chytil mě Zayn kolem pasu a dlouze mě políbil.

"To ty jsi to celé vymyslel, že jo?" dal jsem mu ruce okolo krku.

"Samozřejmě. Myslíš si, že tyhle tři paka by se na něco zmohli?" ukázal na Nialla, Louiho a Harryho, kteří stáli vedle nás.

"Hej!" ozvalo se trojhlasně.

Oba jsme se jenom zasmáli, pustil jsem Zayna a všechny tři jsem krátce objal. Pak jsem se šel přivítat s ostatníma.

***

Blížila se jedna hodina ráno, a oslava už pomalu končila. Zayn věděl, že nemám alkohol moc v lásce, stejně jako on, a tak koupil jenom láhev šampanského na přípítek, a v ledničce bylo pár plechovek piv. Na této oslavě se teda ani tak nepilo, jako žralo. Dort, druhý dort, chlebíčky, jednohubky, zákusky, ovoce, všechno bylo vymeténé do posledního kousku. Rozbalil jsem si už i dárky, ve kterých se skrývaly většinou nějaké maličkosti, nebo bláznivé hovadiny, především od mých podařených spolubydlících. Ale ne. Oslava byla skvělá a já se ji snažil užít obklopený lidmi, které mám nejradši. Jediná věc, která mě trápila byla, že se mi někdy zdálo, že Zayna něco trápí.

 

ZAYNŮV POHLED

 

Seděl jsem na okraji vany a zíral jsem do země. Pořád jsem si nervozně mnul ruce a zhluboka dýchal. Vzpomněl jsem si na den, kdy jsem Liamovi řekl, proč se s ním nemůžu milovat.

 

Byla červencová teplá noc. Blížila se půlnoc, a ani jeden jsme nemohli pořádně spát. Když už se zdálo že bych mohl konečně usnout, ucítil jsem Liamovu ruku, jak mi něžně přejíždí po těle. Přejížděl po mé kůži svými dlouhými prsty a zajížděl až k lemu mých kalhot.

"Liame, ne," vyskočil jsem, když se mi je pokusil sundat.

"Co je?" řekl Liam zadýchaně.

"Prosím, nech mě být," řekl jsem až plačtivým hlasem.

"Zlato. Jenom chci být konečně s tebou. Hrozně po tobě toužím," začal mě líbat na uchu a pomaloučku sjížděl k mému krku.

Zaklonil jsem hlavu, ale hned jsem se zase vyděšeně ošil. "Ne, prosím nech mě."

V tu chvíli se Liam zvedl z postele a rožnul lampu.

"Zayne. Co se děje?. Už jsme spolu víc než čtvrt roku. Nepřitahuju tě nebo co?" řekl Liam hlasitým tonem.

"Ne. V tom to není," sklopil jsem hlavu.

"Tak v čem teda?" sklidnil se a sedl si zpátky na postel.

"Dobře. Řeknu ti to. Ale slib mi že mě neopustíš. Prosím," podíval jsem se na něj smutně.

"Nikdy tě neopustím lásko," usmál se Liam lehce a pohladil mě po tváři.

Zhluboka jsem se nadechl: "Stalo se před čtyřmi lety. Měl jsem 16, a pořád... pořád jsem se hledal, neměl jsem v ničem jasno. Líbily se mi holky, ale líbili se mi i kluci. Každopádně, ty kluky jsem si nechtěl přiznat a snažil jsem se, aby to nikdo nepoznal. Ale jednou, jednou jsem na jednom večírku neodolal a políbil jsem svého spolužáka, který se mi už dlouho líbil. Ten mi potom vrazil pěstí a na druhý den to řekl svým kámošům, těm největším hajzlům z celé školy. Na druhý den si mě odchytili a zavřeli do koupelny. Kopali do mě, mlátili mě, křičeli na mě nadávky...! Pak přivedli Treye, gaye ze čtvrťáku. Byl dost vysoký a svalnatý, a tak ikdyž byl gay, měl určitý respekt, i u těch kreténů. No, přivedli ho," cítil jsem jak se mi v tu chvíli zlomil hlas. "Přivedli ho, a... pořád mě mlátili a pak si Owen, pak si rozepnul kalhoty. Ječeli na mě at' mu ho vykouřím, když jsem buzna. Brečel jsem, svíjel jsem se od bolesti, cítil jsem jak mi teče krev... chtěl jsem utéct, ale oni mě nenechali, Owen si mě pak přitáhl k sobě a donutil mě... ať mu ho... vykouřím. Dávil jsem se a myslel jsem, že tam snad umřu. Když se udělal, vyplivl jsem to a zhroutil jsem se na podlahu. Než odešli, ještě na mě plivli. Chvíli jsem tam ležel... schoulený a ponížený na zemi. Pak jsem vstal, podíval jsem se do zrcadla, kde jsem uviděl svůj prázdný pohled a zmlácenou tvář. Umyl jsem se a utekl jsem ze školy rovnou domů, kde jsem se zamčel ve svém pokoji a až do večera jsem jenom ležel v posteli a zíral jsem do zdi, zatímco mi po tvářích tekly slzy. Cítil jsem se odporný, špinavý, naprosto zlomený," domluvil jsem a podíval se na Liama, který slabě polkl a v očích jsem mu viděl slzy.

Nic neřekl, jenom mě rychle objal. Objímal mě pevně a vroucně. Začal jsem brečet a on se mnou.

"Miláčku. Promiň mi to. Nevěděl jsem," řekl mezi vzlyky.

"To nevadí," řekl jsem tiše.

"Ale vadí. Jsem takový blbec. Prosím odpusť mi," povolil naše objetí, aby se mi podíval do očí. Utřel jsem mu něžně slzy.

"Nemám ti co odpuštět. Ty jsi to nejdůležitější co mám, moje láska, moje všechno," políbil jsem ho krátce.

"Moc tě miluju. Hrozně moc," objal mě znovu Liam, tentokrát ještě pevněji, jestli to vůbec šlo.

"To já tě miluju. Víc než svůj život," zašeptal jsem.

 

Umyl jsem si tvář, aby nebylo vidět, že se mi po tváři skutálelo pár slz a pomalu jsem otevřel dveře. Liam, Louis, Harry a Niall uklízeli bordel vzniklý po oslavě. Všichni vypadli unaveně.

"Běžte si už lehnout, ráno to uklidím," přešel jsem k Liamovi a políbil jsem ho do vlasů.

"Nech toho, lásko. Uklídíme to zítra společně," pohladil mě Liam po zádech.

Kývl jsem a pokusil jsem se o přesvědčivý úsměv.

"Tak už pojďme spát," řekl Niall a hlasitě zívl.

"Dobrou," řekl Harry a spolu s Louim odešli do své ložnice.

"Dobrou," řekl jsem a slabě jsem jim mávl.

"Tak dobrou noc," pousmál se Niall a taky odešel spát.

Liam s úsměvem zhasl a vzal mě za ruku, aby mě odvedl do ložnice.

Rožnul lampičku v ložnici a vyslékl si tričko. Já jenom zůstal stát u dveří.

"Co je zlato? Pojď si lehnout," vzal mě za ruku.

"Miluju tě," řekl jsem.

"Já tebe taky," řekl Liam udiveně.

"Miluju tě a chci ti to konečně dokázat," řekl jsem tiše a povalil jsem ho na postel. Sedl jsem si na něj a vyslékl jsem si tričko.

"Zayne, nemusíme..." řekl Liam se zatajeným dechem.

"Ale musíme," políbil jsem ho.

Přejel jsem rozechvělýma rukama po jeho hrudi. Byl dokonalý. Při každém dotyku jsem cítil, že se mu zvyšuje tep. Sklonil jsem se abych spojil naše rty a přitom jsem ho hladil od ramenou až k bokům. Liam nás pomalu obrátil a teď byl nahoře on. Nevím proč, ale v tu chvíli jsem trochu znervozněl. Vycítil to a oddělil naše rty.

"Miluju tě," zašeptal a pohladil mě po tváři, než mě zase políbil.

Přesunul se na můj krk a nechával tam vášnivé, ale zároveň něžné znamení lásky. Z úst mi unikaly tiché vzdychy a rukama jsem přejížděl po jeho zádech. Postupně začal sjíždět níž a nechával své polibky na mé hrudi. Přívíral jsem oči a prohrabával jsem se mu ve vlasech. Když své ruce přesunul k mému pásku, podíval se na mě a já s úsměvem kývl. Sundal mi teda kalhoty a zase se vrátil k mým rtům.

"Neublížím ti, jasné?" řekl jemně a opřel si čelo o to moje.

"Já vím," zašeptal jsem.

Pomaloučku přejel rukama k mým boxerkám a sundal je. V tu chvíli se mi zatajil dech a srdce se mi rozbušilo.

"Neboj se," řekl jemně a lehce se dotkl mého penisu. Zachvěl jsem se. Jak strachem, tak vzrušením. Začal po něm slabě přejíždět a já jenom slastně syčel a vzdychal. Přidával na tempu a začal s ním pohybovat nahoru a dolů.

"Bože," zaklonil jsem hlavu.

Jeho tempo bylo čím dál zběsilejší, až dokud to ve mě necuklo a s vyslovením jeho jména jsem vyvrcholil. Vydýchával jsem svůj orgasmus a Liam se pomalu ale jistě vracel zpátky k mým ústum, které následně sladce políbil.

"Miluju tě. Miluju tě," řekl bez dechu.

"Chci ti to oplatit," řekl jsem stále trochu vystrašeně, ikdyž jsem věděl, že při něm se nemám čeho bát.

"Ne, zlato. To nemusíš," přejel mi po vlasech.

"Ale já chci," řekl jsem najednou rozhodně a přesunul jsem ho pod sebe. Sundal jsem mu kalhoty a přes boxerky jsem přejel po jeho chloubě.

"Zayne," zašeptal tiše.

Zbavil jsem ho i boxerek a opatrně jsem přejel po celé jeho délce.

"Ah," zaklonil Liam hlavu.

Vzal jsem si ho nejistě do ruky a hýbal jsem s ním nahoru a dolů. Odezvou mi byly Liamovy hlasité vzdechy a dlouhé sténání mého jména.

"Ano!" vykřikl Liam když vyvrcholil.

Pousmál jsem se a začal jsem ho líbat od podpříšku, k břichu, hrudi, krku, až k jeho dokonalým rtům.

"Lásko," zašeptal a následně nás opět otočil. Políbil mě na čelo.

"Jsi si jistý že to chceš?" chytil mě za ruku.

"Jsem si jistý," řekl jsem bez váhání. "Chci aby jsi byl můj první a taky můj poslední."

Liam se sladce usmál a dlouze mě políbil. Párkrát si ještě přejel po svém penisu.

"Chvíli to bude bolet, ale brzo to přejde, ano?" snažil se mě uklidnit, protože jsem si jistý, že se mi ve tváři zjevil strach. Jenom jsem kývl. Za pár sekund už jsem cítil, jak do mě Liam vniká. Zasyčel jsem bolestí a stiskl jsem Liamovu ruku. Liam se na mě s obavami podíval, ale já kývl na znamení, ať pokračuje. Zajel do mě teda ještě hlouběji a já zavrčel, zatímco mi z očí vytryskly slzy. Liam je začal něžně slíbávat a šeptat, že to za chvilku přejde. Zhluboka jsem se teda nadechl a Liam do mě zajel úplně. Ještě chvíli to bolelo, ale Liamovy kouzelné rty mi pomohly překonat tu bolest a přeměnit ji v dokonalý, krásný pocit. I když jsem měl v očích slzy, usmál jsem se a Liam začal lehounce přirážet. Musel jsem si zvyknout na jeho velikost a na to že je teď ve mě. Zaryl jsem nehty do jeho zad a on nechával polibky na mém krku. Začal přidávat na rychlosti. Oba jsme vzdychali a opakovali jsme jméno toho druhého.

"Miluju tě," zašeptal jsem když jsem ucítil, že stačí jenom chvilka a dosáhnu vrcholu.

"Miluju tě," zopakoval Liam a přejel mi něžně po rameni. Jeho přírazy přidávaly na intenzitě a stejně tak naše vzdychy a stény.

"Bože," snažil jsem se nekřičet.

"Já myslím že už..." řekl jsem tiše.

"Já taky," řekl udýchaně Liam. Zrychlil teda ještě víc a já myslel, že snad ani nepopadnu dech. Cítil jsem neskutečný pocit, neskutečný pocit rozkoše, který jsem ještě nikdy nezažil.

"Liame," vydechl jsem, když jsem ucítil, jak mě naplnilo příjemné teplo a prohnul jsem se v zádech. Liam se vedle mě unaveně svalil a s úsměvem položil mou ruku na jeho srdce.

"Bije jenom pro tebe. Už navždy," řekl, zatímco se snažil stejně jako já popadnout dech. Usmál jsem se a otočil jsem se na bok čelem k němu, stejně jako on ke mě. Naše ruce byly stále spojené a přisunuli jsme se k sobě tak, že se naše čela dotýkali.

"Miluju tě. Tak strašně moc," řekl jsem šťastně.

"Já tě miluju víc," políbil mě a natáhl se pro přikrývku, aby nás zakryl.

"Ne, já!" zašeptal jsem.

"Já," řekl Liam uraženě.

"Já!" řekl jsem rozhodně.

"Tohle asi nikam nepovede. Řekněme že jak tvoje, tak moje láska je stejně velká, stejně silná, stejně věčná," řekl Liam a já ho musel ještě jednou políbit.

"Já tě miluju víc," řekl jsem o pár minut později, nacož se Liam jenom potichu zasmál.

"Já tebe," zaslechl jsem ještě vzdálený hlas, když jsem dokonale šťastný usínal.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Katy,25. 6. 2014 21:49

jůůů oslava :D taky nemusím pít abych se bavila v tom sem s klukama zajedno ...ale sežrala bych všechno co by se přede mnou objevilo :D :D super že celá Liamova rodina přijela a proběhlo vše ok :) skvělé že se Zayn konečnš svěřil a překonal svůj strach ! :)