Jdi na obsah Jdi na menu
 


Once In A Lifetime (PART 14)

878768787787878687878jpg.jpg

O DVA TÝDNY POZDĚJI

 

Od toho co se Zayn dozvěděl o svých rodičích uběhly dva týdny, a ikdyž prvních pár dní bylo vážně hrozných, zase na naprosto uzavřel a přestal mluvit, k mé úlevě se z toho zase dostával. Slíbil jsem mu že se jednou zajeme podívat na hroby jeho rodičů a taky že udělám všechno pro to aby jsme spolu začali nový život. Za pár dní se taky měla konat svatba Harryho a jeho přítelkyně Kaithleen. Ještě jsem ji ani neviděl, a tak mi bylo i trochu hloupé na tu svatbu vůbec jít, ale Harry na tom trval.

 

"Zee, za tři dny má Harry svatbu," usmál jsem se na něj. "Půjdeme tam že ano?"

"Nevím," řekl tiše.

"No tak zlatíčko," políbil jsem ho na čelo. "Měl by jsi jít mezi lidi. Budu tam celou dobu se mnou. A bude tam i máma, táta, Louis, Niall, a Harry. Máš je rád ne?"

"Jo," pokývl.

"Tak vidíš," pohladil jsem ho po vlasech. "Nemáš se čeho bát. Budeme tam jenom tak dlouho, jak budeš chtít ty. Klidně můžeme zůstat jenom na obřad, pogratulovat novomanželům a jít, ano?"

"Dobře," řekl s jemným úsměvem.

"Miluju tě," políbil jsem ho něžně.

"Miluju tě," řekl Zayn.

 

"Ahoj Liame," zavolal mi Harry.

"Ahoj," usmál jsem se. "Za tři dny se ženíš brácho.ů
"Jo," zasmál se lehce. "Víš.... chtěl bych tě o něco požádat.ů
"Jasně, cokoliv," řekl jsem.

"No... na zítra večer chci pozve tebe Zayna, Louiho na malé posezení k nám. Rád bych vám představil Katihellen, asi by nebylo moc vhodné kdyby jste ji poprvé viděli až na svatbě."

"Jo, jistě, myslím že Zayna přesvědčím," pousmál jsem se.

"Tak fajn, pak mi ještě napiš jestli to platí a domluvíme se jo?" zeptal se ještě.

"Jo, měj se," řekl jsem.

"Ahoj," řekl ještě a já pak zavěsil.

 

"Zee, Harry se svojí snoubenkou nás zítra zvou na oběd. Budeme tam jenom my, Louis a Niall. Ano?" políbil jsem ho na čelo.

"Nechci," řekl tiše.

"No tak lásko moje," objal jsem ho okolo pasu. "Přece jsi řekl že na svatbu půjdeš, a tohle bude jenom taková malá... příprava. Dáme si nějaké jídlo, trochu si popovídáme a půjdeme domů."

"Tak... jo," řekl.

"Dobře," políbil jsem ho krátce. "Miluju tě."

"Já tě taky mi-luju," usmál se.

 

 

Na druhý den jsme se domluvili s Louim, že spolu pojedeme k Harrymu. Ani jeden z nás ještě Kaithleen neviděl, teda Louis jednou když byl s Niallem, ale to se jenom pozdravili. Byl jsem na ni docela zvědavý. Věděl jsem že se berou po docela krátké známosti. Znali se sotva půl roku. Ale Harry ji prý vážně miloval.

 

"Tak jsme tady," usmál se Louis na Nialla, který vyšel z domu a hned ho utíkal políbit.

"Ahoj zlato," políbil ho krátce. "Liame, Zayne," objal nás krátce. Byl jsem rád že Zayn ho taky objal, už na tom byl vážně po téhle strance docela dobře. Opravu mi dělal radost.

"Harry a Kaithleen jsou utvnitř, dokončují oběd," řekl Niall a vzal Louiho za ruku.

"Tak pojdme," zasmál jsem se lehce a spojil jsem svoje prsty s těmi Zaynovými. Zayn se druhou rukou zahákl o mě a s nesmělým výrazem mě následoval dovnitř.
Byl to docela malý, ale útulný dům na předměstí. Jako stvořený pro novomanžele. Tak trochu jsem jim záviděl. Klidně bych bez přemýšlení udělal to samé. Našel si malý dům pro mě a Zayna potom co by jsme měli svatbu a romantickou svatební cestu. Ale věděl jsem že do toho je ještě daleko, a máme na to ještě dost času. Zayn měl navíc teprve osmnáct, já skoro 24, a přece jenom po téhle stránce jsme asi byli každý někde jinde. Ale v tu chvíli mi stejně stačilo vědomí že je Zayn u mě , v bezpečí a že mě miuje. Nic jiného jsem po něm ani nemohl chtít.

 

"Liame, Zayne," objal nás Harry hned ve dveřích. "Louis.ů
"Ahoj," usmál jsem se. "Kde je nevěsta?"
"V kuchyni," pustil nás Harry dál. "Připravte si, protože moje budoucí je úžasná kuchařka."

"To ti věřím," řekl jsem.

"Tihle dva taky moc nezahálí," podíval se se smíchem na Nialla a Louiho.

"Hele, nech si svoje kecy, jo?" řekl Niall. "Já se ještě nechystám pod chomout. Alespon zatím," políbil Louiho jemně.

"Zlato," zavolal Harry směrem ke kuchyni. "Můžeš jít sem prosím?"

Chvilku poté přišla k nám přišla sympatická hnědovlaská s modrýma očima v džínách a květovaném triku, a se zářivým úsměvem. Pak, nechápu co se stalo, se Zayn začal třást a snažil se něco říct, ale místo toho mu po tváři začaly téct slzy.

"Miláčku, co se děje?" vzal jsem si znepokojeně jeho tvář do dlaní.

"Zayne," řekla šokovaně Kaithleen která jakoby úplně zamrzla.

 

Copak se ti dva znali?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář