Jdi na obsah Jdi na menu
 


Give Me Something Real (PART 10)

3. 8. 2014

give.jpg

NIALLŮV POHLED


 

Následující den jsem se nastěhoval zpátky do Harryho bytu. To jsme ještě to odpoledne pokřtili vášnivým sexem. Miloval jsem ho a toužil jsem po něm jako po nikom ani po ničem jiném, ale pořád mi něco chybělo. Nechtěl jsem aby se náš vztah zakládal jenom na tělesných projevech, chtěl jsem víc citů. Sice jsem si byl jistý že mě taky miluje, ale podle mě to dost jasně neprojevoval. Někdy jsem si připadal jako nějaká jeho hračka, ale věděl jsem že kdyby ke mě necítil něco silného, nedocházel by do nemocnice den co den aby mě viděl alespoň jak spím, nelíbal by mě s takovou vášní. A proto jsem se rozhodl zkusit to s ním. Ještě alespoň jednou.


 

"Už jsi tady?" usmál jsem se zatímco on dal ruce okolo mého pasu a políbil mě na krk.

"Mhm. Co to tady tak voní?" porozhlédl se po kuchyni.

"Čokoládové suflé s jahodami," řekl jsem.

"Určitě to bude výborné. Ale napřed, pojď se mnou," vzal mě za ruce a uavedl mě do obýváku.

"Co je?" zasmál jsem se.

"Tohle je pro tebe," ukazál na velkou krabici.

"Co v tom je?" začal jsem ji rozbalovat.

"To jsou věci na malování. Stojan, výkresy, barvy, všechno co potřebuješ abys mohl malovat a stát se umělcem," řekl s úsměvem.

"Harry, to jsi vážně nemusel," dal jsem ruce okolo jeho krku a políbil jsem ho.

"Chtěl jsem to. Vím že ještě nějakou dobu nebudeš moct pracovat a tak alespoň budeš mít co dělat. To co máš rád," řekl.

"Děkuju," políbil jsem ho ještě jednou.

"Nemusíš mi děkovat," pohladil mě po vlasech.

"Sakra! Musím zkontrolovat troubu!" vyjekl jsem a rozběhl jsem se do kuchyně. Harry mě se smíchem následoval.


 

***


 

"Pojď ke mě," řekl Harry svůdně když si večer lehnul do postele. Vlastně to bylo poprvé kdy nešel alespoň na pár hodin ven.

"Mám něco rozdělané," řekl jsem, zatímco jsem dál maloval moje rozdělané dílo.

On s povzdychutím přišel ke mě.

"Nemůže to počkat do zítřka?" začal mě líbat na krku a ani se na to nepodíval.

"Ne," řekl jsem rozhodně. "Chci to dokončit teď,"

"Ale," zakˇňucel a nepřestával mě líbat. Dokonce mi začal sundávat kalhoty.

"Napřed se na to alespoň podívej," začal jsem si je natahovat zase nahoru.

"Tak dobře," vydechl a podíval se na to. "Hezký," řekl a dál mě líbal.

"Harry, prosím, musím to dodělat," řekl jsem ale on začal rukou přejíždět po mém rozkroku.

"Ah," zvrátil jsem hlavu dozadu. "Prosím."

"Co prosím," nepřestával.

"Nech toho," zasténal jsem.

On mi vyndal z ruky štětec, položil ho a otočil mě čelem k sobě.

"Chci tě," zašeptal a přitiskl svou erekci o tu moji.

"Bože," zavrčel jsem a dal jsem ruce okolo jeho krku.

Vyslékl jsem si tričko a dotáhl jsem ho až k posteli. Vyhoupl jsem se na něj a začal jsem líbat jeho hrud. Postupně jsem se dostal až k jeho chloubě a začal jsem dělat svou prácičku. On zapletl prsty do mých vlasů a hlasitě sténal. Když vyvrcholil, oplatil mi to a pak se natáhl pro kondom, který jsem mu nasadil a on do mě po chvilce zajel až po kořen.Zaryl jsem nehty do jeho zad a hlasitě jsem zařval. Po tom co jsem si zvyknul na to že je ve mě se začal pohybovat strašnou rychlostí. Já přirážel proti němu a naše vzdechy,stény a výkřiky museli být slyšet až ven. Byl to ten nejvášnivější sex který jsme měli a já se mohl zbláznit z té extáze, kterou sebou přineslo vyvrcholení. Po tom co jsme si to ještě dvakrát zopakovali jsme celí znavení usnuli.


 

***


 

V pátek večer jsme si zašli s klukama do baru. Vážně to byl skvělý večer, chvíli jsme se bavili u stolu s nějakým pitím a jídlem, smáli jsme se... Pak jsme si šli zatancovat, já se otočil zády k Harrymu a začal jsem se na něm kroutit a otírat se o něj. On dal ruce na moje boky a občas zasténal do mého ucha. Už po chvíli jsem cítil že je vzrušený. Se smíchem jsem ho pak dotlačil zpátky ke stolu. Když jsem mu řekl že teď nic nebude, že mě nedotlačí na žádné záchody ani nic podobného, zdálo se mi že ho to vážně naštvalo, nevím, spíš se tvářil frustrovaně. Možná jsem udělal chybu a měl jsem mu vyhovět protože jsem věděl jaký je, a že když má jednou chut na sex, tak si ho zaopatří za každou cenu. Najednou mě políbil na tvář a zvedl se. Zeptal se Zayna jestli mě odvezou domů, vzhledem k tomu že Blake je absistent a ani se pití nedotknul, pak mě ještě jednou políbil a odešel neznámo kam. Já tam zůstal sedět a sledoval pohledy ostatních kluků. Cítil jsem se před nimi trapně. Vím že jsem ho neměl provokovat, ale doufal jsem že alespoň pro jednou počká pár hodin než přijdeme domů. Ale mýlil jsem se. Asi se vážně nikdy nezmění.


 

Když jsem přišel domů, dal jsem si krátkou sprchu a lehnul jsem si do postele. Bylo už třičtvrě na dvě a já jenom čekal jestli přijde včas. Zavřel jsem oči a asi po pěti minutách jsem uslyšlel klíč v zámku a krátce nato otevření dveří. Otočil jsem se na bok a se zatajeným dechem jsem poslouchal jak se vysléká a následně jde až k posteli. Když si lehnul, políbil mě na krk, pohladil mě něžně po zádech a obejmul mě. Cítil jsem že mě miluje, ale nebyl jsem si jistý jestli mi takový život s ním stačí. Bez slov 'miluju tě'.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Katy,3. 8. 2014 23:33

hmm tak s tím čokoládovým suflé si mi teda nadělala chutě :D ještěže jsme měli dnes oslavu a vím že je v lednici marcipánovo-rybízový dort ...dík ! fakt paráda se tímhle cpát takhle na večer ale za to můžeš ty :D chudák moje línie :D ...no ale k dílu - kurva on mu fakt koupil dárek ?! s ním je to fakt jak na houpačce :D vášnivě krásnej díl :) ale zas zůstal v baru sám ..mě se tohle nelíbí :-/ chudák Niall ..