Jdi na obsah Jdi na menu
 


Give Me Something Real (PART 1)

27. 7. 2014

 give.jpg

HARRYHO POHLED


 

Procházel jsem se nočními ulicemi Londýna, po boku mých nejlepších přátel Zayna, Liama a Louiho. Každý jsme byli jiní, ale jednu věc jsme měli společnou, všichni jsme byli gayové. To že jsem gay jsem zjistil v 15 letech po první sexuální zkušenosti se Zaynem, no, sexuální. Řekněme že jsem tehdy zjistil že můj život asi není tak všední jak jsem si do té chvíle myslel. Vyrostl jsem v dobré rodině, plné zásad a morálních mravů. Teda... alespoň tak jsme se prezentovali. S otcem jsem si nikdy nerozuměl, ten trávil všechen svůj čas v práci, a ten zbytek s o polovinu mladšími milenkami. A nebo si ze mě dělal boxovací pytel. No a moje matka... dělala že o ničem neví a scházela se s přítelkyněmi v exkluzivních podnicích a mě svěřila chůvě. Jediná, na kterou jsem se mohl spolehnout byla moje starší sestra Gemma. Mohl jsem jí říct všechno, taky se jako první dozvěděla že jsem gay. Dodělal jsem školu a v den kdy jsem odešel z domu jsem to řekl rodičům. Nebyli zrovna nadšení. Mírně řečeno. Otec mě zmlátil tak, že jsem musel na týden do nemocnice. Pak už jsem nadobro odešel. Gemma se pak taky odstěhovala, ale bohužel se až tak často nevídáme protože se odstěhovala daleko od Londýna. Před 4 lety se vdala a dokonce má 2letého syna Davida, kterého mám vážně moc rád. Ale matku ani otce jsme viděl naposledy když mi bylo 19 a teď je mi 24. Upřímně, jediné co mě zajímá jsou mí přátelé, moje sestra, moje práce a dobrý sex.


 

"Hej, nepůjdem do klubu?" navrhl Louis zatímco si popotáhl z cigarety.

"To je otázka?" usmál jsem se a vzal jsem mu ji z ruky abych si taky popotáhl.

"No, nevím. Všude kde se ukážeš je pozornost všech upřená jenom na tebe," objal mě Zayn kolem ramen.

"No a? Můžu snad za to že jsem z vás nejhezčí a šukám nejlíp?" podíval jsem se na ně.

"Jo, jasně. Velký Harry Styles, král teploušů v širokém okolí," řekl Liam.

"Králem se nestaneš jen tak Liame. Být králem si musíš zasloužit," řekl jsem.

"Jinými slovy. Vyspat se s půlkou všech gayů Londýna," řekl Zayn.

"Kdo řekl že jenom s gayi?" usmál jsem se.

"No jo, zapoměl jsem že ty uděláš i z heteráka teplouše jenom na něj šáhneš," pohladil mě Zayn po bradě.

"Hele. Tak jdem nebo ne?" zastavil se najednou Liam.

Přišel jsem k němu a dal jsem mu kamarádskou pusu na rty. "Oh Liame, Liame. Dokud dýchám, nepřestávám, jasný?"

Liam se jenom zasmál a dal mi ruku kolem pasu.


 

NIALLŮV POHLED


 

S knedlíkem v krku jsem se zastavil před místním barem PARADISE EVENUE ve kterém se schází gayové z celého města. Ještě nikdy jsem na takovém místě nebyl. Prohlídl jsem si lidi kolem a všichni vypadali minimálně o 6 let starší. Měl jsem sice jenom 18, ale nemyslel jsem si že s porovnáním s ostatními budu působit jako děcko. Ani jsem nechápal co jsem tam vlastně dělal. Každých 5 sekund jsem měl nutkání otočit se a odejít, ale řekl jsem si že to musím zvládnout. Že si musím konečně přiznat kdo doopravdu jsem. Zhluboka jsem se nadechl a vešel jsem dovnitř. Hudba hrála strašně hlasitě, všude stáli kluci a muži, někteří byli v párech, někteří ve skupinách, někteří sami. Pár jich sedělo u baru ale většina byla na parketě a buď tančili, nebo se líbali. S polknutím jsem si nervozně sedl k baru a objednal jsem si nějaké pití. Podíval jsem se před sebe a viděl jsem nějakého kluka, jak na mě mrká. Pousmál jsem se a otočil jsem se čelem k barmanovi, který mi s provokativním úsměvem podal pití. Začal jsem pít a vnímal jsem to všechno kolem sebe.


 

HARRYHO POHLED


 

"Tak co tady máme," vešel jsem majestátně do klubu, následovaný ostatními.

Hned se na mě stočili flirtující pohledy hned několika kluků. Jenom jsem si skouskl ret a vzal jsem Zayn okolo ramen.

"Jdem na parket ne," zašeptal jsem mu do ucha a on se pousmál. Možná to občas vypadalo že jsme si vážně blízcí, po sexuální stránce, ale ve skutečnosti byl náš vztah čistě platonický. Nikdy jsme spolu neměli sex, nemohl bych. Zayn byl pro mě spíš jako bratr, nejlepší kamarád, ale provokování si neodepřu.

Liam a Louis nás následovali a všichni jsme se začali hýbat. Jako vždy bylo nacpáno, ale to mi nevadilo. Ani doteky ostatních, miloval jsem flirt a svádění, skoro stejně jako sex, jestli je to teda možné. Už se mi zdálo že jsem si vybral dnešní oběť, když jsem uviděl nějakého kluka sedět na baru. Bylo to modrooký blonďák, byl vážně hezký, jak by řekl Liam roztomilý, ale mě připadal zatraceně sexy. Vypadal tak trochu nevinně, jako anděl který se ocitl v ďáblově náručí. Když se naše oči setkaly, jsem to věděl. Věděl jsem že bude můj. Ještě tu noc. Sebejistě jsem k němu nakráčel a sedl jsem si vedle něj, co nejblíž.

"Čau," usmál jsem se.

"Čau," taky se usmál a upil si pití. Zdál se mi trochu nervozní.

"Poprvé tady?" zeptal jsem se a pokývnutím ruky jsem naznačil barmanovi aby mi dal to co obvykle.

"Je to poznat?" zeptal se stydlivě.

"No, já nevím. Sedíš tady sám, připadáš mi tady jako ztracené štěně mezi krokodýli," usmál jsem se a vzal jsem si pití.

"Jo, jsem tady poprvé," vydechl. "Teď nevím jak se dostatnu domů. Myslel jsem že sem jenom nahlédnu a stihnu autobus, ale ten mi ujel asi před 3 minutama," řekl.

Olízl jsem si rty. "Jsem Harry a ty?" podal jsem mu ruku.

"Niall," řekl.


 

Ještě jsem s ním chvíli zůstal sedět na baru a každý jsme vypili nějakou tu skleničku. Pak jsem mu nabídl že můžeme jít na chvíli ke mě a on souhlasil. No, bylo to vážně lehčí jsem myslel.


 

NIALLŮV POHLED


 

"Jsi panic?" zeptal se mě Harry když jsme leželi v jeho posteli. Byl vážně sexy a před ním jsem nezažil to co se stalo. Vykouřil mi ho a já myslel že se zblázním z takové rozkoše. No, teď jsem před ním ležel nahý a nevěděl jsem co mám říct ani dělat.

"Ne," řekl jsem tiše.

On pozvedl obočí.

"Jo," sklopil jsem zrak.

Pousmál se. "Neboj se. Postarám se o to aby jsi na to nikdy nezapoměl. Na mě."

Nervozně jsem mu úsměv opětoval. Po tom zážitku s před pár minutama už ze mě značná dávka nervozity a strachu opadla, ale přece. Nejen že byl o pár let starší, ale bylo mi jasné že i mnohem zkušenější a já se před ním nechtěl ztrapnit protože se mi fakt líbil. Strašně moc. Navíc to mělo být moje poprvé a chtěl jsem aby bylo vážně nezapomenutelné.

Chvíli mě líbal a pak se natáhl do stolku vedle postele a vyndal odsud kondom a lubrikant.

"Nasaď mi ho," podal mi kondom do ruky.

S trochu třesoucíma rukama jsem udělal co mi řekl. Opět přisál svoje rty na ty moje a přitom použil obsah láhve na můj vstup. Studilo to a trochu to zabolelo, ale snažil jsem se to nevnímat. Pak si dal moje nohy okolo svého pasu a pomalu do mě vnikl. Vyjekl jsem.

On se na mě podíval napůl nechápavým a napůl pobaveným výrazem.

"Bolí to," zasténal jsem.

"Za chvíli to přejde," usmál se. "Chci aby si mě vnímal všemi smysly," olízl mé rty a dal ruce na mé boky.

Já jenom slabě kývl. "Pomalu ano?"

On se na mě ještě jednou usmál a začal přirážet. Nějakou chvíli to vážně bolelo a já se snažil dívat na Harryho tvář, která mi v tu chvíli připadala jako tvář boha, abych se té bolesti co nejrychleji zbavil. Postupně začala odeznívat a nastoupil nepopsatelný pocit vášně a rozkoše, kterou jsem ještě nikdy nepocítil. Sténal jsem slastí a pevně jsem se držel jeho ramen. Oba jsme byli zpocení a náš dech se zrychloval. Naklonil se k mému krku a začal mě obdarovávat vášnivými polibky. Po nějaké chvíli přidal na tempu a já věděl že už to dlouho nevydržím. Pocítil jsem chvění a s výkřikem jsem vyvrcholil. Harry doslova sekundu po mě. Svalil se na mě a já ho objal. Cítil jsem se vážně šťastný a ikdyž to zní hloupě, hned jsem se do něj zamiloval. Asi za půl minuty se ze mě odvalil a natáhl se pro cigaretu, kterou si zapálil.

"Jaký to bylo?" zeptal se po chvíli.

"Úžasný," lehl jsem si na jeho hruď a přejížděl jsem po ní svými prsty.

"Dnes tady můžeš zůstat, ale zítra ráno vypadneš," podíval se na mě letmo.

V té chvíli jsem se cítil jako by mi vyrval srdce z hrudě. Věnoval jsem mu nešťastný pohled a otočil jsem se na bok. Přitáhl jsem si přikrývku a snažil jsme se nerozbrečet. Mělo mi hned dojít že to pro něj nic neznamenalo, že jsem byl jenom další v řadě.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

..

Katy,28. 7. 2014 14:38

Aaa kurva tahle povidka bude moje smrt :-D prectu prvni dil a uz je mi to uplne jasny :-D ale chudak niall..sak on se Harry jeste bude divit :-P